Nyári salsa tábor - campo loco 2010

2010. július 10-én újra összegyűlünk, hogy fantasztikus kubai tanárokkal, és hozzánk hasonló salsa őrültekkel és barátokkal töltsünk egy elképesztően jó nyaralást. Mindent megtettünk ami tőlünk telik (és addig még teszünk is), hogy felejthetetlenné tegyük a nyarad. Az a célkitűzésünk, hogy egy hétre elfelejts minden mást, és csodálatos környezetben, energikus és vidám társaságban töltődj fel hosszú-hosszú időre elegendő élményekkel, és egy nagy adag tánctudással. Olvadj fel a zenében, mozgasd a tested, szerezz új barátokat és barátnőket, röhögj a régiekkel egy héten keresztül napestig! Ismét nyári salsa tábor - campo loco 2010, 2010. július 10. és 16. között. Te jelentkeztél már?

salsa tábor | nyári salsa tábor - campo loco 2011
2010-es nyári tábor | 2010-es élménybeszámolók
2009-es nyári tábor | 2009-es élménybeszámolók
2008-as nyári tábor | 2008-as élménybeszámolók

A tábor megtelt. Jelentkezni a már csak várólistára lehet.

Nyári salsa tábor - campo loco 2010.

 • időpont: 2010. július 10-16.
 • helyszín: Balatonboglár, Boglári Kollégium
 • elhelyezés: 2, 3, 4, 5, 6 ágyas fűrdőszobás szobákban
 • ellátás: teljes ellátás (napi 3-szori étkezés)

A lehetőség adott:

 • Megtaláltuk a Balaton egyik legbarátságosabb helyét.
 • Velünk lesz Mario Charon, Annia Maria Duthill, Esteban Isnardi, Lazaro Castaneda "El Nino", Jorge Camagüey és a Salsa Con Timba Tánciskola tanárai.
 • Szervezünk két hatalmas BEACH PARTY-t, és egy belvárosi bulit élő zenével és fellépésekkel.

A többi Rajtad áll! Engedd, hogy magával ragadjon az érzés, mosolyogj, és táncolj, amíg bírod szuflával!

Órarend

Nyári salsa tábor - campo loco 2010 - órarend

Tanárok

A meghívott tanárainkat úgy választottuk ki, hogy rendkívüli és alapos szakmai tudással rendelkezzenek. Szórakoztatóan és érthetően tudják átadni a tudást. Új dolgokra tudjanak inspirálni, lendületességük, energikusságuk jó irányban befolyásolja a Te hangulatodat is. Olyan emberekről van szó, akiket nem csak szakmailag, de emberileg is volt szerencsénk megismerni, és akikről azt hisszük, hogy Te is meg tudod- , és meg is fogod szeretni már az első néhány óra után.

Egyszerűsítve:

 • Baromi jó táncosok
 • Jól tanítanak
 • Jófejek, humorosak, buliznak velünk
 • Téged is be tudnak pörgetni
 • Velünk töltenek egy hetet...

Név szerint:

Szállás

A Balatonboglári Kollégiumról talán nem is érdemes túl sok szót vesztegetni, megláttuk és beleszerettünk! Igényes és kultúrált hely, többségében nagy belmagasságú, tágas szobákkal, nagy ablakokkal, gyönyörű kerttel, ízléses előtérrel. A szobákban mindenütt van WC és külön fürdőszoba, és nagy szekrények (hogy a lányokról se feledkezzünk meg)! Van közös konyha, hatalmas hűtőkkel, mozi terem, szauna, és masszázszuhany. Innentől beszéljenek helyettünk a fotók! nyári tábor - campo loco 2010 helyszíne

Kaja

Kipróbáltuk. Köszönjük, jól vagyunk!

Svédasztalos reggeli: ötféle felvágottal, kétféle sajttal, paprika, paradicsom és uborka, méz, vagy lekvár, müzli, cornflakes, pékárú, péksütemény, tej, kakaó, tea. (Kávé nincs, azt a hallban lévő automatából lehet nyerni a megfelelő összeű tét bedobálása után.)

Ebéd: leves, főétel

Vacsora: meleg egytálétel

Este a bulikban lesz büfé, szendvicsekkel, üdítővel és alkohollal.

Az üdítő-, és vízveszteségeteket a Szentkirályi Ásványvíz és a Sió támogatásának jóvoltából ingyen pótolhatjátok nap, mint nap!

sió

Táncterem

Az órák túlnyomó többsége a balatonboglári művelődési ház 12X19m-es (+60nm színpad) parkettás színháztermében, az iskola tükrös, parkettás tornatermében, illetve a művház szintén parkettás helyiségében lesznek megtartva. Tervezünk ezen kívül órát térdig érő vízben, a Balatonban is! A termek a szállástól 3 percre vannak gyalog (és nem futva)!

Bulik: lesz egy buli a belvárosban a téren és lesz egy vagy két beach party délután 4-től a vízben, ameddig nem fázunk. Az egyik bulin, a belvárosin 14-én a jazz fesztivál zenészei rásegítenek a bulinkra holmi élő zenével. Mario és Nino beállhat congázni, Varsi majd hegedül, én szaxiznék.

Strand

Már nincs befagyva a vize! Ettől függetlenül Boglár minden strandja meglehetősen gusztusos, ápolt és INGYENES! Az egyik strand 8 percre esik a szállástól, a másik pedig kb. 20 perc gyalog, de minek, ha jó az első is?

Regisztráció

Jelentkezni a honlapon található on-line regisztráció segítségével lehet a kapcsolat lapon (a listából válasszátok a nyári salsa tábor - campo loco 2010 pontot). Kérjük, hogy minden résztvevő külön regisztráljon, egyedül a pároktól tudunk egy regisztrációt elfogadni. A regisztráció érvényesítésének feltétele a 30 000 Ft-os előleg kiegyenlítése, amit átutalással vagy szeméylesen valamelyik órán lehet befizetni. (Átutalás esetén az előleget, illetve a részvételi díjat a SalsaPro Kft. számlájára kérjük: CIB Bank Zrt. 10700268-45470701-51100005. A közleménybe feltétlenül kérjük beírni a CL2010 kódot (mint Campo Loco 2010), majd a résztvevő(k) a regisztráció során is megadott nevét.

Információ

Lehetőségetek van telefonon és e-mailen keresztül feltenni a kérdéseiteket, kommunikálni velünk a táborral kapcsolatosan. Telefonon Zsuzsit keressétek: +36 20 465 3099 -es telefonszámon. E-mailt küldhettek az info@salsacontimba.hu címre, illetve az on-line üzenetküldés segítségével -a kapcsolat lapon. Szintén ezen a lapon egyéb elérhetőségeinket is megtaláljátok.

A program megváltoztatásának jogát fenntartjuk

Szoba foglalása, csak a teljes előleg befizetésével lehetséges.

Summer salsa camp - campo loco 2010

Summer Salsa Camp - Campo Loco 2010

Campo loco promo 1

Mario & Madeline

Mario Charon

Annia Maria Duthil

Annia Maria Duthil

Jorge Camagüey

Jorge reggaetón

Esteban Isnardi

Esteban Isnardi

El Niño

 

Részvételi díj

A jobb oldali táblázat tartalmazza a részvételi díjakat, ami a szoba létszámától és a díj befizetésének időpontjától függ. Fontos, hogy regisztráció nélkül a befizetés nem minősül elfogadott jelentkezésnek.

Mivel a legnépszerűbb szobák csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, a szobák foglalása csak az előleg befizetésével egyidőben lehetséges, átutalás esetén a beérkezés sorrendjében.

Tánctábor

Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy a salsa, timba, rumba, reggaetón stílusok elsajátításával olyan tánctudásra lehet szert tenni, amivel bármilyen táncos rendezvényen bárki melállja a helyét, sőt... Éppen ezért melegen ajánljuk nemcsak tánctanfolyamainkat, hanem tánctáboron való részvételt is, ahol egy hét intenzív tánctanulás után már buliképes tánctudást lehet elsajátítani.

 

6 ágyas szoba
foglalható: 6 db

5 ágyas szoba
foglalható: 1 db

4 ágyas szoba
foglalható: 1 db

3 ágyas szoba
foglalható: 20 db

2 ágyas szoba
foglalható: 10 db
a teljes díjat
2010 június 10-ig
befizetve

67 900 Ft
(276 EUR)

69 900 Ft
(284 EUR)

71 900 Ft
(292 EUR)

73 900 Ft
(300 EUR)

86 900 Ft
(351 EUR)

Gyakori kérdések

 • Hogyan lehet jelentkezni a táborba?
  A honlap kapcsolat lapján ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot és vagy átutalással a Varsányi Gábor OTP Bank Nyrt-nél vezetett 11773023-11512134 számú számlájára át kell utalni a 12 500 Ft-os előleget (ebben az esetben a közleménybe feltétlenül írjátok bele a T1 kódot és a jelentkező nevét) vagy személyesen befizetni valamelyik órán. Ha ezt megtetted, mindenképpen jogosult vagy részt venni a táborban, feltéve, hogy befizeted a fennmaradó összeget is.
 • Hogyan lehet szobát foglalni?
  Tekintve, hogy a táborban a népszerű szobák száma korlátozott, a szobákat foglalni csak a teljes részvételi díj befizetése esetén lehetséges. Minden esetben a befizetések érkezési sorrendjében fogjuk jóváhagyni a foglalásokat.
 • Hogyan értesülhetek a tábort érintő fejleményekről?
  Tanáraink sok tanuló e-mail címét ismerik, ezekre rendszeres időközönként, vagy ha új fejlemény van, üzenetet fognak küldeni a tudnivalókról. Ha te még nem adtad meg nekik az e-mail címed, vagy nem vagy biztos abban, hogy nekik megvan, akkor használd a honlap kapcsolat lapját, ahol a hírlevél feliratkozás modul űrlapját kell kitölteni. Akik on line regisztrációs lapunkon már regisztrálták magukat a táborba, azok e-mail címe biztosan megvan a tanároknál, azok biztosan kapnak értesítéseket.
 • Lehetséges az hogy valaki egyénileg szervezze meg a szállását, de részt vegyen akár az órákon, akár a bulikon?
  Igen, lehetséges, ebben az esetben a részvételi díj 7 000 Ft/fő/nap.
 • Mit tegyek, ha csak pár napig tudok a táborban lenni, de mindenképpen szeretnék ott lenni?
  Ebben az esetben egyénileg kell megállapodnod az árról a tanárokkal, valamint magadnak kell szállásról gondoskodnod.
 • A tábor díján felül milyen kötelező költségeim várhatóak még?
  Mivel az IFA-t (idegenforgalmi adó) csak 18 éven felülieknek kell fizetni, a tábor díja ezt nem tartalmazza. Az IFA-t minden 18 éven felüli résztvevőnek a táborba érkezése során, a szobafoglalást követően kell megfizetni.
 • Van-e korhatár?
  Igen, a táborba 14 éven aluliak nem jöhetnek. 18 éven aluliak csak írásos szülői engedéllyel vehetnek részt a táborban.
 • Mit tartalmaz az ár?
  A tábor részvételi díja tartalmazza a táncórákon való részvételt, a tábor alatt szervezett bulikon való részvételt, a szállást. A részvételi díj mértéke függ a választott szoba befogadóképességétől és a befizetés időpontjától.
 • Van lehetőség vegetáriánus vagy egyéb különleges étrendet kérni?
  Vegetáriánus, vagy diabetikus menüt mindenképpen tudunk rendelni, ezt kérjük külön jelöld vagy jelezd a regisztráció során. Egyéb különleges étrend igénye esetén konzultálj a szervező tanárokkal.
 • Hogyan fog történni az utazás a tábor helyszínére?
  Az utazást egyénileg kell megoldani, azt a tánciskola nem szervezi. Abban azonban tudnak segíteni a tanárok, hogy közvetítik, ha valaki felajánlja autójában a szabad helyeket.

lap tetejelap-teteje