Felhasználási feltételek

Kérjük, hogy honlapunkat csak akkor látogasd, a felhasználói alkalmazásokat csak akkor használd, ha az alábbiakban leírt felhasználási feltételek teljes mértékben elfogadhatóak a számodra!

Szerzői jogok

A honlapon található szövegek, képek, alkalmazások, a honlapot működtető szkriptek teljes mértékben a Salsa Con Timba Tánciskola tulajdonát képezik. A szerzői jogokra vonatkozó szabályokról részletesen a szerzői jogi nyilatkozat lapon olvashatsz.

A szolgáltatások ismertetése

Törekszünk arra, hogy a szolgáltatások ismertetése teljeskörű és korrekt legyen, ám előfordulhat, hogy tévedés folytán pontatlan adat kerül közlésre a honlapon. Az ilyen esetekben a Salsa Con Timba Tánciskola semmilyen vélt vagy valós kárigényt elutasít, a honlapon található adatok tájékoztató jellegűek.

Üzenetküldés és regisztráció

Honlapunkon keresztül tudsz üzenetet küldeni munkatársainknak és tudsz regisztrálni. Mindkét felületen bizonyos személyes adatnak minősülő adatot kérünk be. Az általunk alkalmazott adatvédelemről az adatvédelem lapon olvashatsz részletesen.

A honlap ajánlása

Honlapunk rendelkezik ajánló modullal, amivel ismerősödnek, barátodnak az általad megadott e-mail címére automatikus üzenetet küldünk -természetesen a neved feltüntetésével. Kérjük, hogy csak olyan e-mail címet adj meg, ahol tisztában vagy azzal, hogy a címzett tőled nem veszi zaklatásnak az üzenetet. Amennnyiben a címzett kéretlen üzenetnek tekinti a levelet, a jogi felelősség téged terhel.

lap tetejelap-teteje

Térkép