2009-es élménybeszámolók

salsa tábor | nyári salsa tábor - campo loco 2011
2010-es nyári tábor | 2010-es élménybeszámolók
2009-es nyári tábor | 2009-es élménybeszámolók
2008-as nyári tábor | 2008-as élménybeszámolók

It is Julia from Kiev. I just write you to send big kisses from our compamy - from Irina, Natalia, Maksim and me. We miss Hungary and your Campo Loco :)). Have a nice day. Julia.

Julia

Nagyon állat volt a tábor. Remek emberek voltak ott. A zene szuper volt.

A SON (és még sorolhatnám) nagyon a szívemhez nőtt köszönet érte különösen Madeline és Marionak.

Köszi hogy ott lehettünk. Nekem nagyon értékes volt az anyag amit elsajátíthattam.

szeptemberben látjuk 1mást

karesz (a Másik)

Idén nem kaptunk kérdőíveket, hogy leírjuk a véleményünket, így gondoltam önszorgalomból (ha esetleg érdekel a véleményem) akkor elmondom. :-)

Ismételeten naggggyon eltaláltátok a tanár választást. Madelinbe tavaly óta szerelmes vagyok, és Mario mellett tök jól érvényesült, ők egyenrangú felekként tanítottak!!! Először azt gondoltam, vazze kevés óránk lesz délután, de tévedtem. Abban a k... melegben bőven elég voltak a délutáni órák. Nagggyon jó hangulatot csináltak a tanárok! A délelőttiek is nagyon rendben voltak. Jó volt, hogy szét lett szedve a csoport. Tetszettek az órák nagyon. :-))))

A szállás kb. nem érdekelt. K..... meleg volt, meg kicsi, meg állt a víz a fürdőben, meg csatorna szag is volt időnként, de ezzel a részével nem foglalkoztam. Kb. zuhanyozni, átöltözni, meg éjjel néhány órát aludni voltunk a szobában. :-)))

A kaja teljesen rendben volt. Talán 1szer kértem repetát, mert kevés volt, de amúgy az adag is elég volt, és kimondottan finom volt!!

A csapat.... hát az meg ...... az Éva (Noémi anyja) kitalálta, hogy menjünk el a Ferenc pincébe Tihanyba, mert ott isteni borok vannak. Úgy indult az egész, hogy megyünk 3-an, aztán 21-en szálltunk fel a révre!!! Na az ott nagyon jó kis csapatépítő volt, mert sokakat nem ismertünk előtte.

Nem akarok tovább ömlengeni, de tényleg nem tudok semmi negatív kritikát írni. Így utólag belegondolva mi sajnos nem készültünk, pedig megérdemelted volna hogy megköszönjük neked ezt a szervezést. Majd legközelebb.....

Pusszantás:

anita

Azért írok, mert azt szeretném kérdezni, hogy szeptemberben szerveztek-e workshopot.

A páromnak annyira tetszett az Esteban workshop májusban, hogy azt javasolta, ha szerveztek szeptemberben workshopot, akkor hozzátok menjünk, mert nálatok nagyon jó a hangulat. Na meg az oktatás sem utolsó.

Üdv

Tünde

Sszupi volt a tábor, nem bántam meg!!!

Puszi!

Ildi

Engem az érdekelne, hogy végül hány 18 éven felülinek térítettétek vissza a részvételi díját a teljesített napi 3 szex miatt.

És mit csináltok a befutó kiskorúakkal?

Sz

Szuper volt a tábor, ennél jobbat nehéz elképzelni! (Mondjuk a napi 3 szex sokat dobott a hangulatomon...) Ha ez volt életem legjobb tábora, már boldogan halok meg!

Zsuzsa

Időgépet akarok! Legyen megint júli 13-19!

Elképesztő volt! Elképesztő. Ödémásra sírtam a szemem, hogy vége lett. Ez a két ember (Mario Charon és Madeline Rodriguez) egyszerűen zseniális. Láttam már pár fantasztikus kubai tanárt, de ez valami őrület volt.

Akinek van rá esélye, csajok, az egyszer táncoljon Mario Charonnal! Orgazmikus élmény! Ha ezt előre tudom, bemaszatolom magam pillanatragasztóval. Sajnos nem készültem fel! A ragasztós ötletemmel viszont nem ér visszaélni, meg ne próbáljátok! Most már úgyis előre gondolkodom és viszek spaklit, meg flexet a kistáskámban, arra az esetre ha valamelyikőtök mégse értene a szóból....

Elvonási tüneteim vannak! Könnybe lábad a szívem. Élőben akarom őket! Mariot és Madelinet a magyar salseroknak! Táborozni szeretnék megint! Ez az egy hét genyó húzás volt Salsa Con Timbáéktól (na jó csak viccelek, mielőtt bárkit megsértenék), mert ez az egy hét csak arra volt jó, hogy függőséget alakítsanak ki bennünk!

Sushimókus

A beküldött anyagokon a lehető legkevesebb változtatást hajtottuk csak végre. Sem bizonyos szavakért, kifejezésekért, sem helyesírási, fogalmazási hibákért ne minket okoljatok! Azok bizonyára a tábor sokkoló hatásának máig nem csillapodó tünetei. A durva kifejezéseket a beküldő hozzájárulásával diplomatikus szinonímára cseréljük, beleegyezés hiányában kicsillagozzuk a f***ba. Az egyértelmű elütéseket javítjuk, feltéve, hogy észrevesszük és rájövünk, hogy mit takar a karakteráradat. A beküldők nevét szintén szándékosan rövidítettük monogramra, azonban, ha valaki felismeri írását és kéri, akkor minden további nélkül kiírjuk a teljes nevét, születési dátumát, édesanyja nevét, stb., illetve bármit, amit kér.

lap tetejelap-teteje