Salsa Con Timba | Helyszínek | aktuális | eseménynaptár

Üdvözlünk a SALSA Con Timba Tánciskolában!

Salsa páros tánc & Reggaeton - KMO Videók

Salsa Tánciskola Aktuálitások

Karácsonyi ajándék salsa bérlet akciós áron

salsa tanfolyam köki

A Salsa Con Timba Tánc Stúdió karácsony alkalmából kedvezményes áru salsa bérlet vásárlását teszi lehetővé, januárban induló új, teljesen kezdő salsa tanfolyamára. Ajándékozz élményt, most akár 50%-os kedvezménnyel. Órák minden csütörtök este 7-kor.

Karácsonyi szünet

salsa tanfolyam köki

A Salsa Con Timba tánciskolában 2017. december 19-én, kedden lesz az utolsó tanítási nap, és 2018. január 4-én, csütrötökön találkozunk először. Természetesen a bérleteken is ennek megfelelően hosszabbodnak az érvényességi dátumok. Nagyon boldog karácsonyt, és még boldogabb új évet kívánunk NEKTEK!

Januárban új,teljesen kezdő kubai salsa tánctanfolyam indul Kispesten a Köki mellett a KMO-ban

salsa tanfolyam köki

A Salsa Con Timba Tánc Stúdió kezdő kubai salsa tánctanfolyamot indít a Köki Terminál közvetlen közelében KMO-ban 2018. január 11-én. Órák minden csütörtök este 7-kor. Sétálj be és táncolj ki! Kipróbált és bevált módszerünkkel könnyedén tanulhatsz meg táncolni. Az első óra ingyenes!

Reggaeton tanfolyam január 17.

reggaeton tanfolyam

5000 Ft-ért 4 alkalom, amin nem csak izolált mozgást, de egy izgalmas reggaeton koreográfiát is magadénak tudhatsz!Tanulj hatékonyan gyorsan sokat! Bármelyik buliba megállja a helyét, a partikban biztos siker! A bemelegítés, több testrész mozgatásának gyakorlásával olyan tudás lesz a birtokodban, mellyel könnyebben el tudsz sajátítani bármilyen mozgást, táncot! 1500Ft-os alkalmi jeggyel is látogatható. Szerdán fél 8-kor. Nézd meg az óra videóinkat!

Már nem kezdő vagy? Csatlakozz hozzánk!

középhaladó salsa tanfolyamok

Középhaladó I. tanfolyamunkhoz: vacila, dile que no, guappea, exchíbila (sacala), ismeretével; Középhaladó II. tanfolyamunkhoz vacila, enchunfla, candado, settenta, sombrero, da me, coco, el uno figurák többségének ismeretével, haladó csoportunkhoz, minimum 1,5 éves kubai salsa tapasztalattal.

A salsa boldoggá tesz! Még nem kezdted el?

kezdő salsa tanfolyamok

A Salsa Con Timba Táncstúdió szeretettel meghív Téged egy önfeledt társaságba, ahol egyszerre szerezhetsz új barátokat, és lesheted el a latin táncok varázslatos technikáit. A jó hangulatról színes egyéniségek gondoskodnak, míg a lépések elsajátításában profi tánctanáraink lesznek a segítségedre. A latin táncok világáról tudnod kell, hogy nem csak a ritmusról, és a mozgásról szól! Ha kíváncsi vagy a többire is gyere el hozzánk!

Mikulás Salsa Party December 8-án

2017. december 8-án pénteken mikulás salsa és timba buli lesz a Sziklakertben a KMO mellett a Teleki u 66-ban. A buli 21 órától hajnali 1-ig tart. A buli folyamán reggaeton és konga animációk, ruedák és persze a legjobb timba zenék. A belépő 1500Ft. Mindenkit szeretettel látunk!

Októberben új,teljesen kezdő kubai salsa tánctanfolyam indul a Köki mellett a KMO-ban keddenként

salsa tanfolyam köki

A Salsa Con Timba Tánc Stúdió kezdő kubai salsa tánctanfolyamot indít a Köki Terminál közvetlen közelében KMO-ban. Catlakozás 2017. október 24-én. Órák minden kedden este 7-kor. Sétálj be és táncolj ki! Kipróbált és bevált módszerünkkel könnyedén tanulhatsz meg táncolni.

Tánccsapat videóink

salsa tanfolyam köki

Különböző műsoraink, fellépéseink, formációink, fiús, lányos showink, ruedáink, páros táncok ezen az oldalon megtekinthető.

Salsa Rueda Rumbón KÖKI-KMO

Salsa oktatás a Con Timbában!

Ha még új vagy a Salsában, ez egy csodálatos, izgalmas módja hogy mozogj, összejárj másokkal és új arcokkal találkozz. Gyere és nézz körül. Szeretettel várunk a város legbarátságosabb salsa klubjában.
Árak: Egy alkalom bérlet nélkül 1500 Ft, bérlettel 1060 Ft csupán.

Kezdő salsa tanfolyamok

Jöhetsz párral vagy egyedül, táncos előképzettség nem szükséges. A salsa oktatás teljesen az alapoktól indul.

Az új kezdő tánctanfolyamok helyszínei Budapesten:

Salsa Köki Csütörtök : 2018. január 11-én a KMO művházban, minden csütörtök 19 óra.
Részletek, térkép, jelentkezés

Salsa Köki Kedd : 2017. október 17-én a KMO művházban, minden kedd 19 óra.
Részletek, térkép, jelentkezés

Reggaeton Köki : 2017. január 17-én a KMO művházban, minden szerdán 19:30.
Részletek, térkép, jelentkezés

Mégsem regisztrálok!lap teteje

Választott tanfolyamod:

Válaszd ki a tanfolyamot, amire regisztrálni szeretnél.
Neved:

Add meg a neved!
E-mail címed:

Add meg az e-mail címed vagy a telefonszámod!
Egyéb kérdés, kérés, közölnivaló:

Amennyiben van kérdésed, kérésed, közölnivalód, írd meg nekünk!
Honnnan szereztél tudomást a tanfolyamról:
Internetől
Facebook-ról
Google-ről
szórólapról
Honvéd - plakát
ismerőstől
a KMO-ból
Zumzi
egyéb helyről
Hozzájárulás:
Regisztrációmmal egyben hozzájárulok ahhoz, hogy részemre a Salsa Con Timba Tánciskola értesítéseket küldjön a rendezvényekkel, eseményekkel kapcsolatban, mindaddig amíg ezzel ellentétes írásos nyilatkozatot nem teszek.
Mennyi nyolcszor kettő?

Írd le az ellenőrző művelet eredményét számjegyekkel!
 

Mégsem regisztrálok!lap teteje

Kinek ajánljuk?

  • A tanfolyamot egyaránt ajánljuk azoknak, akik profi salsa táncosokká akarnak válni, és azoknak is, akik a szabadidő eltöltésének ezt a módját választják (legfeljebb belőlük is profi táncosokat képzünk).

Timba vagy más néven Hypersalsa?

  • A salsához képest a ritmusa nem más, csak a hangzása. Ez a tánc is, a salsához hasonlóan kubai eredetű. A timba a son-ra , salsa-ra, kubai rumba-ra, rap-re, pop-ra és reggaeton-ra fókuszál, és mint tánc stílus teljesen szabad! Ezt a ritmust lehet egyénileg, vagy csoportosan táncolni, és legfőbb jellemzője, a zenei hangsúlyokat kiemelő mozgás, ahol az egész test és kézmozgást a táncos a zene lüktetésére improvizálja.

  • A timba zene folyamatos lüktetése a zongorával, a dobokkal, a kongával és a többi ütős hangszerrel, egy hangzásnak az elsőbbségét szolgálják, mégpedig a basszusnak. Ez a hangzás, zenei ritmus egyedi, megragadó, frenetikus belső lüktetés, ami a tapasztaltabb táncosokat segíti, hogy mutatós, feltűnő, mozgásokat találjanak ki, izolált mozgásokkal, forgásokkal, csavarással és hullámokkal, a klasszikus csípőmozgással, ami mára már Kubai védjegy:) Ha eddig még nem salsáztál, ne pazarold a drága idődet kezdjél egyből timbázni!

Tanárok

A kapcsolat oldalon egyéb elérhetőségeket is találsz.

Miért éppen mi?

  • A tánciskola jól felkészült, kiváló pedagógiai érzékkel bíró tanárai, már a tanulási folyamatot is örömteli időtöltéssé varázsolják a különféle tanfolyam során.

  • Oktatási módszereink több éves tapasztalaton alapulnak, az oktatás alaposan szervezett, rendszeresen buli, party és workshop kerül megrendezésre, hogy a salsa és egyéb tanfolyam során tanultakat rögzíteni, tökéletesíteni tudják a tanulók.

  • A feszültséget humorral oldjuk. Nálunk, akik falábúnak gondolnák magukat, azok meglepődnek, hogy azonnal önálló "stílusuk" van, amiért mások évekig dolgoznak :)

  • Oktatási módszereinket és tánctudásunkat folyamatosan fejlesztjük, annak érdekében, hogy a salsa minden tudásszinttől, képességektől függetlenül, mindenki számára örömteli szórakozás legyen. A tánciskolánk által szervezett salsa workshop és tábor során a fejlődés, fejlesztés lehetőségét tanulóinknak is megadjuk, ahol neves világsztárok oktatnak.

  • Tanársegédeink segítségével óra közben is tudunk személyre szabott segítséget, vagy iránymutatást nyújtani.

  • A tanulás során a salsa mellett, hamar a timba alapjait is megtanítjuk, így tanulóinknak később sem okoz problémát a változatosabb, játékosabb ritmusvilágú zenékre való táncolás.

Órarend a KMO-ban a Köki közvetlen közelében

Kedd,
KMO

1191 Budapest,
Teleki utca 50.
kedd
19:00 - 20:00
(60 perc)
köv. induló: 2017-10-10
 
 
 
 
Szerda,
Mozgásműhely

1191 Budapest,
Szabó Ervin utca 4.
 
 
 
 
szerda
19:30 - 20:30
(60 perc)
köv. induló: 2018-01-17
Csütörtök,
KMO

1191 Budapest,
Teleki utca 50.
csütörtök
19:00 - 20:00
(60 perc)
köv. induló: 2018-01-11
csütörtök
20:00 - 21:00
(60 perc)
csatlakozás folyamatosan
csütörtök
20:00 - 21:00
(60 perc)
csatlakozás folyamatosan
csütörtök
20:00 - 21:00
(60 perc)
csatlakozás folyamatosan