Reggaeton tanfolyam szerdánként

Egy óra, amin nem csak izolált mozgást, de egy izgalmas reggaeton koreográfiát is magadénak tudhatsz! Bármelyik buliba megállja a helyét, a nyári partikban biztos siker! A bemelegítés, izoláció, több testrész mozgatásának gyakorlásával olyan tudás lesz a birtokodban, mellyel könnyebben el tudsz sajátítani bármilyen mozgást, táncot!

Reggaeton - a legszexibb tánc a világon.

Alapok & Stílus

SZERDA - KŐBÁNYA-KISPEST
HELYSZÍN: KMO MŰVELŐDÉSI HÁZ TORNATERME, SZABÓ ERVIN UTCA 4

REGGAETON KEZDŐ CSOPORT
Időpont: este f8-f9-ig
Kezdés dátuma: 2018. január 17.
4 alkalom ára: 5000 Ft
1 alkalom ára: 1500 Ft
A következő kurzus időpontjai:

  • jan. 17.
  • jan. 24.
  • jan. 31.
  • febr. 7.
A következő kurzusok folyamatosan, kisebb szünetekkel következnek.
>>>Reggaeton tanfolyam kezdőknek.
Már régóta nem csak nézni szeretnéd, ahogy az MTV-ben táncolnak? Jól jöhet megtanulni és begyakorolni a legszexibb táncmozudolatokat, amiket Beyonce vagy Shakira is használ, hogy aztán bátran beleveszhess a bulikba. Móni bevezető kurzusa megismertet a Latin Hip Hop és Reggaeton mozgásokkal, mielőtt egy latin klub előtt találnád magad, hogy végigtáncold az éjszakát! A kurzus középpontjában a nőies hullámzások, erotikusabb rázások állnak, ütemesebb hip hop részekkel tarkítva, a latin ízlés világából!

Feliratkozook a tanfolyamra.

Mégsem regisztrálok!lap teteje

Választott tanfolyamod:

Válaszd ki a tanfolyamot, amire regisztrálni szeretnél.
Neved:

Add meg a neved!
E-mail címed:

Add meg az e-mail címed vagy a telefonszámod!
Egyéb kérdés, kérés, közölnivaló:

Amennyiben van kérdésed, kérésed, közölnivalód, írd meg nekünk!
Honnnan szereztél tudomást a tanfolyamról:
Internetől
Facebook-ról
Google-ről
szórólapról
Honvéd - plakát
ismerőstől
a KMO-ból
Zumzi
egyéb helyről
Hozzájárulás:
Regisztrációmmal egyben hozzájárulok ahhoz, hogy részemre a Salsa Con Timba Tánciskola értesítéseket küldjön a rendezvényekkel, eseményekkel kapcsolatban, mindaddig amíg ezzel ellentétes írásos nyilatkozatot nem teszek.
Mennyi kettőször négy?

Írd le az ellenőrző művelet eredményét számjegyekkel!
 

Mégsem regisztrálok!lap teteje

Térkép

Reggaeton tanfolyam videó 2013 áprilisReggaeton tánc mozdulatok Mónitól


A tanfolyam vezető Kácser Mónika a reggaeton kimagasló képviselője Magyarországon
Ha többet akarsz tudni a reggaetonról...

A táncstílusban jellemzően a szexualitáshoz kötődő mozdulatok dominálnak, így többek között fontos a csípő mozgatásának elsajátítása is. A tanfolyamon ezért is van nagy szerepe az izolációs gyakorlatoknak, mert azzal tudjuk koordinálni a mozgásunkat (a váll, a mellkas és a csípő egymástól független mozgatása). Ezekhez a mozdulatokhoz párosulnak a lépés kombinációk, amelyekben a hip-hop stílusjegyei is megtalálhatóak.

A reggaeton több táncstílussal is ötvözhető, illetve más stílusok elemeit, jellegzetes mozdulatait is bátran bele lehet "csempészni", a reggaetón, mint stílus tipikusan kifejezetten szabad stílus. Sok salsa számban előfordulnak reggaetón-os részek, betétek, de önálló stílusként is definiálható a salsaton, ami a salsa és a reggaetón műfajok vegyítése, váltogatása egy számon belül. Ezekre a zenékre táncolva rendkívül jól használható a reggaetón tanfolyam során elsajátított tudás.

A kurzus azoknak szól, akik olyan mozgáskultúrát szeretnének elsajátítani, amelyet szinte minden buli során, bármelyik szórakozóhelyen fel tudnak használni, illetve akik nem csak párban, hanem önmaguk szórakoztatása kedvéért, egyedül is teljes magabiztossággal szeretnének mozogni, szinte bármilyen manapság kedvelt zenére (R&B, funky, hip-hop, pop, stb. és természetesen a reggaeton). A lépések mellett kiemelkedő hangsúlyt kap a mozgás elsajátítása.