Nyári salsa tábor - campo loco 2010 - aktuális 2

Már csak 4 napot kell átvészelni...és kezdődik a Nyári salsa tábor - Campo Loco 2010! Ezért szeretnék néhány hasznos információt és kérést eljuttatni hozzátok.

A tábor megtelt. Jelentkezni a már csak várólistára lehet.

A tábor helyszíne

Somogy Megyei Önkormányzat Boglári Kollégiuma
8630 Balatonboglár, Mátyás király út 12.

Utazás

Az utazás egyénileg megoldandó feladat. Viszont miután többen jelezték, hogy szívesen mennének másokkal együtt, kérlek jelezzétek nekem, hogy kinél van még esetleg üres hely (és hány) a kocsiban, aki szívesen levinne másokat is. Azt is írjátok meg, hogy honnan és mikor szeretnétek indulni! Jelezzetek akkor is, ha fuvarra lenne szükségetek, mert megpróbáljuk összefésülni a kínálatot a kereslettel.

Mit hozzatok

  • Törölközőt, mert azt a szállás nem biztosít (csak ágyneműt).
  • Szúnyogriasztót, mert a Balatonon az idén rengeteg a szúnyog esténként.
  • Fürdőruhát, mert a víz viszont isteni meleg, úgyhogy fürdeni tuti fogunk.
  • Kényelmes cipőt, hiszen rengeteg táncóra lesz.
  • Úgy számoljatok, hogy naponta 2 pólót minimum összeizzadunk az órákon. Kérünk mindenkit, hogy a saját kényelmetek és mások szaglószervének kímélése érdekében vegyétek számításba a többszöri átöltözést, vagy szerelkezzetek fel mosószerrel!
  • Mindent, amit egy egy hetes utazásra vinnétek, ha lehet, itt nem megyünk bele részletekbe.
  • Clavet, vagy bármilyen hangszert, amit szívesen elhoztok akkor is, ha nem tudtok játszani rajta.
  • Ajándékot elsőpsorban a Salsa Con Timba Tánciskola tanárainak, de bárkinek vihettek.

A tábor folyamán a napi folyadékpótlásotokról gondoskodunk, 1,5 liter ásványvíz és 1 l gyümölcslé formájában. Az esti bulikban hétfőtől-csütörtökig büfé üzemel majd, ahol úgy tudom, hogy meglehetősen emberi áron lehet hozzájutni némi harapnivalóhoz, sörhöz, borhoz, pálinkához, többféle rumhoz, üdítőkhöz. Ha van valami speciális kérésetek, akkor azt is jelezzétek, mert a büfés nagyon rugalmas, és szívesen beszerez bármit, amit kérünk, csak nem árt, ha időben tudjuk jelezni felé az igényeinket.

Program

A honlapon megtalálható programot annyival egészíteném ki, hogy terveink szerint (ha az időjárás is megfelelő) kedden este lesz a belvárosi utcabuli, amire elhívhatjátok a barátaitokat is. Ekkor lépnek fel vendégeink Jorge Camagüey, Mario Charon Alvarez, Annia Maria Duthil. Este 20:00 órától jazz koncert lesz a főtéren és kb. 22:00 órától átvesszük a terepet egy nagy nyitott salsa bulival és show-val.

A tábor órarend innen érhető el: Nyári salsa tábor - campo loco 2010 - órarend

Igyekeztünk úgy összeállítani az órarendet, hogy inkább délelőttre koncentráltuk a salsa órákat, délutánra pedig az afro, és reggaetón órákat. Így, akit csak az egyik, vagy csak a másik érdekel főként, annak nem törjük keresztbe a napját, a felszabadult délelőttjén, vagy délutánján kedvére pihenhet, nyaralhat, kirándulhat. A bulikban minden este valamelyik meghívott sztár tanár fogja pörgetni a hangulatot, lesz közös táncolás, rueda, reggaetón, conga.

Kapcsolat

Kérünk titeket, hogy jelezzetek bármilyen kéréssel, óhajjal kapcsolatban, nyugodtan a kapcsolat lapon!

lap tetejelap-teteje