A 2010 szeptemberi reggaetón tanfolyamhoz 2010 október 27-ig lehet csatlakozni

A 2010. szeptemberében indult kezdő reggaetón tanfolyam továbbra is várja a jelentkezőket. 2010. október 27-ig kezdő szintű tanulók még csatlakozhatnak, ezt követően már csak az új kurzuson vehetnek részt.

A kezdő reggaetón tanfolyamhoz 2010. október 27-ig (szerda) lehet csatlakozni. Aki ez után kezdő reggaetón oktatásban szeretne részesülni, kérjük regisztráljon, írjon üzenetet részvételi szándékáról, vagy jelezze telefonon hogy a megfelelő létszámú csoport összejövetele esetén értesíthessük a tanulókat az új kezdő reggaetón tanfolyam időpontjáról. A következő kezdő reggaetón csoport órái is várhatóan szerdán lesznek megtartva. Tapasztaltabb, "haladóbb" reggaeton táncosok folyamatosan csatlakozhatnak ehhez a csoporthoz. Előző kezdő reggaetón kurzus nem feltétel, viszont inkább azoknak ajánljuk ezt a lehetőséget, akit megfelelő kontrollal rendelkeznek testrészeik felett, izoláltan tudják mozgatni mellkasukat, vállukat, csípőjüket. Tisztában vannak a reggaetón zenei ütemével, esetleg már lelkes reggaetón táncosok, akik ismereteiket szeretnék tovább bővíteni.

További információ a reggaetón tanfolyam lapon!

Jelentkezni a kapcsolat lap regisztráció fülén lehet, ugyanitt írhattok üzenetet a tanfolyammal kapcsolatban, vagy telefonszámot találtok a tanárokhoz.