Salsa Con Timba Mérföldkő Nyári Tábor, 2009

A tábor megtelt. További jelentkezéseket már csak várólistára fogadunk el.

Megtanulhatsz salsázni a legjobbaktól! De lehet, hogy elég, ha ők csak csiszolják a már megszerzett hatalmas tudásod! Ez a tábor Neked is MÉRFÖLDKŐ lehet!

Salsa Con Timba Nyári Tábor 2009.

2009. július 13-19.

Kezdőtől a haladó szintig!

 • Időpont: 2009. július 13-19. (hétfőtől vasárnapig)
 • Helyszín: Szántód, Hotel Rév
 • Elhelyezés: 2-3 ágyas, WC-s, zuhanyzós szobákban
 • Ellátás: teljes panzió (reggeli, ebéd, vacsora)

Időbeosztás

A a 2009-es nyári tábor tervezett órarendje már elérhető.

Sztárvendégek

Madeline Rodriguez

A Franciaországban élő kubai származású táncosnő jelenleg Európa egyik legelismertebb tanára, táncosa, a Cubamemucho tanára. Madeline Havannában szerezte meg a diplomáját afro-kubai és tradicionális táncokból. Elképesztő energiával, jókedvvel és humorral oktat. Repertoárjában szerepel a son, cha-cha-cha, reggaeton, salsaton, mambo, és az afro-kubai rumba, yoruba orichas és a congo. Keddtől egészen vasárnapig oktat a táborunkban.

Mario Charon Alvarez "El Diamante"

Ki ne ismerné Mario Charont, aki valaha is foglalkozott salsával? Talán nem is tud róla, hogy a figura oktató videókon Mariót bámulta újra és újra. Mario hihetetlenül elegánsan, mégis humorral és játékossággal táncol és tanít. Találkozhatsz vele a müncheni Cubamemuchon, de Magyarországon először a Salsa Con Timba táborban vehetsz részt az óráin! Mario keddtől vasárnapig oktat a táborunkban és bulizik majd velünk.

Esteban Isnardi

A 2008-as müncheni Cubamemucho meghívott díszvendége és tanára, a Kubai Kultúra Nagykövete, a.... (most nincs időnk felsorolni az érdemeit és eredményeit, ha valóban fontosak számodra, klikkelj ide!) Esteban az egyik nagy kedvencünk! Ha a táncórákon a szakmaiság mellett a humort, intelligenciát, közvetlenséget keresed, nem lehet kihagyni az óráit! Sajnos csak hétfőn lesz velünk.

Lazaro "El Niño"

Mutass egyetlen embert ma, Magyarországon, aki jobban rumbázik, mint Nino, és mi vendégül látunk: ingyen részt vehetsz a nyári táborunkban teljes ellátással! Nino az első naptól az utolsóig velünk lesz és oktat.

Támogató partnereink

... fejlesztés alatt ...

Gyakori kérdések a táborról

 • Mi fog történni a táborban?
  Először is miutan megerkezel és regisztrálsz, elfoglalhatod a szallasod. Sok időd pihenni nem lesz, mert az első nap Esteban Isnardi gondoskodik arról, hogy garantáltan jó hangulatú táncorákon vegyél részt. Este buli (hajnalig), majd másnap... táncórak a Salsa Con Timba tanáraival es a kubai sztárvendégekkel Madelinnel es Marioval. Este persze megint buli. Következő nap tánc es tánc, meg persze buli. Csütörtökön délelőtt szabad program lesz, lehet kicsit pihenni, majd pentek-szombat folytatodik a tánc, tánc és este buli. Persze mindezek mellett minden nap lesz reggeli, ebéd és vacsora.
 • Hol eszünk, mit és mikor?
  Lesz reggeli, ebéd és vacsora, a tábor területén egy hangulatos ki csárdában. A pontos menüt még nem tudjuk, de de mi is a legjobbakat reméljük. Amennyiben valakinek különleges igénye lenne az ételekre vonatkozóan, jelezze nekünk, megpróbáljuk megoldani.
 • Mennyi és milyern ruhát vigyek?
  Egyéni igényeidtől függ. Ha abban a pólóban mész bulizni amiben előtte egész nap táncoltál, ne csodálkozz, ha nem szívesen táncolnak veled.
  Azt javasoljuk, hogy mindenképpen sok kényelmes, táncolásra alkalmas és bulira alkalmas ruhát hozzál. Dress code nincs, amíg másokat nem botránkoztatsz meg, addig elsődleges szempont, hogy te jól érezd magad. Bár a meleg időt megrendeltük, hozzál magaddal meleg ruhát is, sose tudhatod.
 • Hogy lehet alkoholhoz jutni?
  Régi tradíció, hogy a Salsa Con Timba tanárait a táborba érkezéskor mindenki meglepi egy üveg kubai rummal, ezzel a szokással csak az a baj, hogy sajnos rajtunk kivül senki sem tudja... Persze a jó bulinak nem feltetele az alkohol, de azért a legjobb ha felkészülsz rendesen, saját es barátaid igenyének megfelelően.

Árak

A tábor megtelt. További jelentkezéseket már csak várólistára fogadunk el.

A Salsa Con Timba tábor ára tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést, a táncorákat az oktatóktól és a világsztároktól, az esti bulikat, a napi háromszori szexet (ha elmúltál 18 éves és megvan hozzá a megfelelő partnered), az idegenforgalmi adót, a parkolást, az ingyen Szentkirályi ásványvizet és Sió gyümölcsleveket.

Mi kellhet még? Napsütés, Balaton, masszőr (bár az tavaly is volt) és TE!

Jelentkezés

A tábor megtelt. További jelentkezéseket már csak várólistára fogadunk el.

A táborra való jelentkezés feltétele az on-line regisztráció.

lap tetejelap-teteje