Salsa buli - timba party Madeline Rodriguezzel és Mario Charón Alvarezzel, 2010. május 15.

A Salsa Con Timba Tánciskola ismét hatalmas, workshop utáni bulit tart Madeline Rodriguezzel és Mario Charón Alvarezzel, 2010. május 15-én, a kőbánya-kispesti, KMO-ban (Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház).

2010. május 15-én szombaton a délutáni Madeline Rodriguez és Mario Charón Alvarez által tartott kubai salsa workshop után a Salsa Con Timba Tánciskola ráadásként hatalmas salsa buli - timba party megrendezését vállalta fel. Kifogás nincs, ott a helyed!

Időpont

2010. május 15., szombat, 21:00-03:00

Program

23:30-kor Madeline Rodrigez és Mario Charon show-ja

Helyszín és megközelítés

Kőbánya-Kispest, KMO
1191 Budapest, Teleki u. 50.

Az autóval érkezők az intézmény utcájában tudnak szabályosan parkolni, aki ott nem fér el, az a környező utcákban tud szabályos parkolóhelyet találni, illetve egy utcára található nagy, ingyenes parkoló.

A tömegközlekedéssel érkezők a Kőbánya-Kispest metróvégállomástól gyalog lassan 6, gyorsan 4 perc alatt elérik a helyszínt. Kb. ugyanennyi idő a Kossuth térről is.

Büfé, asztalok

A büfében minőségi szeszes és üdítő italok kaphatók. Mind a büfé mellett, mind a tánctér mellett a táncolókra rálátással asztalok vannak kihelyezve székekkel.

Belépő

Szokás szerint 1 000 Ft.

Kapcsolat

Kapcsolat lapunkon többféle lehetőség közül választhatsz: regisztráció, üzenetküldés, hírlevél feliratkozás, honlap ajánlás.

Madeline Rodriguez (Kuba)

Madeline Rodriguez diplomáját a afro-kubai és tradicionális táncokból a L'Escuela Nacional des Arts de la Havana-n szerezte. A Ballet de Cienfuegos ex-táncosa. Táncos, tánctanár és koreográfus, 1994 óta Franciaországban tanít. A Cubamemucho tanára, Amerikától, Ázsián, Ausztrálián és Európán keresztül számos nagy salsa fesztivál meghívott tanára és fellépője. Elképesztően vidám és energikus személyiség, öröm résztvenni az óráin.

Mario Charon Alvarez (Kuba)

Mario Charón Alvarez kubai tánctanár és koreográfus, a Ballet Folklorico de Santiago de Cuba volt szólótáncosa. Különleges és rendkívül egyedi táncstílusáról és remek humoráról ismert világszerte. A Cubamemucho tanára, Kínától, Ausztrálián és Kanadán át Európáig számos nagy salsa fesztivál meghívott tanára. Táncolni vele, maga az álom!

Madeline és Mario

lap tetejelap-teteje