Salsa buli - timba party, Kőbánya-Kispest, KMO, 2009. december 12.

2009. december 12-én, szombaton ismét salsa buli - timba party lesz a kőbánya-kispesti KMO-ban. Nagy örömünkre szolgál, hogy vendégeink lesznek Madeline Rodriguez és Mario Charon Alvarez, akik nem csak jelenlétükkel, de bemutatójukkal is emelni fogják a rendezvény színvonalát, hangulatát.

2009. december 12-én ismét hatalmas salsa buli - timba party kerül megrendezésre a Salsa Con timba Tánciskola szervezésében a kőbánya-kispesti KMO-ban. Sztárvendégeink lesznek Madeline Rodriguez és Mario Charon Alvarez, akik a délutáni kubai salsa workshop Madeline Rodriguezzel és Mario Charon Alvarezzel után egy kis bemutatóval fognak kedveskedni nekünk. Ezen kívül biztosan kaptok rengeteg timbát, lesz bachata, merengue, de meglesz a napi reggaetón, és son adag is. Fergeteges éjszaka vár ránk, mehet a tánc, a csajozás, a pasizás, ki miért szereti... Mindenkit sok szeretettel várunk, hozzatok magatokkal minél több embert! Szívesen várjuk más tánciskolák tanulóit is.

Időpont

2009. december 12., szombat, 21:00-03:00

Program

Amit már biztosan tudunk, hogy sztárvendégeink lesznek:

... akik a délutáni kubai salsa workshop Madeline Rodriguezzel és Mario Charon után buliznak velünk.

Helyszín és megközelítés

Kispesti Munkásotthon Műv. Ház - KMO
1191 Budapest, Teleki u. 50.

Az autóval érkezők az intézmény utcájában tudnak szabályosan parkolni, aki ott nem fér el, az a környező utcákban tud szabályos parkolóhelyet találni, illetve egy utcára található nagy, ingyenes parkoló.

A tömegközlekedéssel érkezők a Kőbánya-Kispest metróvégállomástól gyalog lassan 6, gyorsan 4 perc alatt elérik a helyszínt. Kb. ugyanennyi idő a Kossuth térről is.

Büfé, mosdó, asztalok

Vannak...

Belépő

Szokás szerint 1 000 Ft.

Üzenetküldés, információ

Információszerzésre használjátok az on-line üzenetküldés lapot. Sűrgős esetben szintén erről a lapról nézhettek telefonszámot. Elsősorban Petit keressétek, de Zsuzsi, Hajni, és Varsi is tud segíteni.