Nyári salsa tábor - campo loco 2010 - támogatók és foci VB

Miután mi a gondoskodásunkról (is) híresek vagyunk univerzálisan, most is igyekeztünk minden apró részletre odafigyelni. Szeretnénk tájékoztatni titeket a Nyári salsa tábor - campo loco 2010 támogatóiról, valamint a salsás fociőrültekről sem akarunk megfeledkezni.

A tábor megtelt. Jelentkezni a már csak várólistára lehet.

Támogatók

Sió-Eckes Kft.

A tábort támogató Sió-Eckes Kft. biztosítja számunkra az üdítő nedűt: www.sioeckes.hu

Szentkirályi Ásványvíz

A tábort támogató Szentkirályi Ásványvíz biztosítja számunkra az éltető vizet: www.szentkiralyi.hu

Playboy Energy drink

Az közérzetetekre való különös tekintettel a Playboy Energy drink is támogatja a rendezvényünket, de az egészségeteket és a fejlődéseteket támogatják, elsősorban a mozgás által, nem pedig az éjszakai ébrenlétet: www.playboyenergy.hu

Egyéb italok

Az éltető sört, vagy rumot még nem ajánlotta fel egyetlen szponzor sem, ebből is látszik, hogy melyik cégekre számíthat igazán egy salsás...

Foci VB

foci szerelmesei vasárnap, a szállás mozi termében nézhetik egy hatalmas képernyőn 20:30-tól a foci VB döntőt! Emiatt már nem kell aggódnotok, vagy szervezkednetek.

Házirend

Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk felhívni becses figyelmeteket a kollégium házirendjére: nyári salsa tábor - campo loco 2010 - házirend Az este 22:00 óra utáni randalírozásra (és itt inkább gondolunk a hajnali 3 utáni röhögcsélésre, mint bármi másra) van kijelölt diszkó helyiség a kollégiumban, tehát nem kell megijedni. A dohányzással kapcsolatos tilalmat azonban kérjük vegyétek nagyon komolyan, mások egészségének érdekében is!