Nyári tábor 2010 - gyakori kérdések

 • Hogyan lehet jelentkezni a táborba?
  A honlap kapcsolat lapján ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot és vagy átutalással a Varsányi Gábor OTP Bank Nyrt-nél vezetett 11773023-11512134 számú számlájára át kell utalni a 12 500 Ft-os előleget (ebben az esetben a közleménybe feltétlenül írjátok bele a T1 kódot és a jelentkező nevét) vagy személyesen befizetni valamelyik órán. Ha ezt megtetted, mindenképpen jogosult vagy részt venni a táborban, feltéve, hogy befizeted a fennmaradó összeget is.
 • Hogyan lehet szobát foglalni?
  Tekintve, hogy a táborban a népszerű szobák száma korlátozott, a szobákat foglalni csak a teljes részvételi díj befizetése esetén lehetséges. Minden esetben a befizetések érkezési sorrendjében fogjuk jóváhagyni a foglalásokat.
 • Hogyan értesülhetek a tábort érintő fejleményekről?
  Tanáraink sok tanuló e-mail címét ismerik, ezekre rendszeres időközönként, vagy ha új fejlemény van, üzenetet fognak küldeni a tudnivalókról. Ha te még nem adtad meg nekik az e-mail címed, vagy nem vagy biztos abban, hogy nekik megvan, akkor használd a honlap kapcsolat lapját, ahol a hírlevél feliratkozás modul űrlapját kell kitölteni. Akik on line regisztrációs lapunkon már regisztrálták magukat a táborba, azok e-mail címe biztosan megvan a tanároknál, azok biztosan kapnak értesítéseket.
 • Lehetséges az hogy valaki egyénileg szervezze meg a szállását, de részt vegyen akár az órákon, akár a bulikon?
  Igen, lehetséges, ebben az esetben a részvételi díj 7 000 Ft/fő/nap.
 • Mit tegyek, ha csak pár napig tudok a táborban lenni, de mindenképpen szeretnék ott lenni?
  Ebben az esetben egyénileg kell megállapodnod az árról a tanárokkal, valamint magadnak kell szállásról gondoskodnod.
 • A tábor díján felül milyen kötelező költségeim várhatóak még?
  Mivel az IFA-t (idegenforgalmi adó) csak 18 éven felülieknek kell fizetni, a tábor díja ezt nem tartalmazza. Az IFA-t minden 18 éven felüli résztvevőnek a táborba érkezése során, a szobafoglalást követően kell megfizetni.
 • Van-e korhatár?
  Igen, a táborba 14 éven aluliak nem jöhetnek. 18 éven aluliak csak írásos szülői engedéllyel vehetnek részt a táborban.
 • Mit tartalmaz az ár?
  A tábor részvételi díja tartalmazza a táncórákon való részvételt, a tábor alatt szervezett bulikon való részvételt, a szállást. A részvételi díj mértéke függ a választott szoba befogadóképességétől és a befizetés időpontjától.
 • Van lehetőség vegetáriánus vagy egyéb különleges étrendet kérni?
  Vegetáriánus, vagy diabetikus menüt mindenképpen tudunk rendelni, ezt kérjük külön jelöld vagy jelezd a regisztráció során. Egyéb különleges étrend igénye esetén konzultálj a szervező tanárokkal.
 • Hogyan fog történni az utazás a tábor helyszínére?
  Az utazást egyénileg kell megoldani, azt a tánciskola nem szervezi. Abban azonban tudnak segíteni a tanárok, hogy közvetítik, ha valaki felajánlja autójában a szabad helyeket.

lap tetejelap-teteje