Ladies' style tanfolyam, Budapest-Belváros, Belvárosi Táncterem, 2009. október 27.

2009. október 27-től minden kedden 20:30 és 22:00 között ladies' style tanfolyam indul a Budapest-Belváros, Belvárosi Táncteremben, a Veres Pálné utca 19 szám alatt.

A budapest-belvárosi Belvárosi Táncteremben megváltozott az órarend!
Ladies's style órák helyett 19:00-20:30-ig középhaladó szintű kubai salsa, 20:30-22:00-ig kezdő szintű salsa órákat tartunk. Ladies's style órát előzetes regisztráció alapján minimum 15 fős csoportlétszám esetén indítunk.
Regisztráció a kapcsolat lapon lehetséges.

Ismertetés

Könnyen és gyorsan, pár nélkül is megtanulhatsz salsázni, úgy, hogy nőiesebb lesz a mozgásod a hétköznapokban is. Az órák garantáltan megegyeznek egy aerobic óra intenzitásával, csak itt talán kevésbé érzed a megterhelést, mert "csupán" táncolsz.

Jó hangulat, jó zenék, mozgás, szórakozás együtt. Lazulj egy kicsit, megérdemled!

Tanít

Helyszín és időpont

 • Budapest-Belváros, Belvárosi Táncterem
  minden kedden 20:30-22:00 óra között.

Budapest-Belváros, Belvárosi Táncterem

1053 Budapest, Veres Pálné utca 19.

Kapcsolat

Kapcsolat lapunkon többféle lehetőség közül választhatsz: itt lehet regisztrálni a tanfolyamra, itt tudsz üzenetet küldeni, feliratkozhatsz hírlevelünkre, valamint ajánlhatod honlapunkat barátaidnak, ismerőseidnek.

Gyakori kérdések

 • Hány éves kortól lehet járni?
  Alavetően 14 éves kortól. Fiatalabb lányokat abban az esetben fogadjuk, ha a tanfolyamot megelőző időpontban megtartott gyereksalsa tanfolyamot is rendszeresen látogatja.
 • Milyen ruhában jöjjek? Milyen ruhában van a többi lány?
  Mindenképpen valamilyen könnyed, laza, sportos ruhában, ami nem korlátoz a mozgásban, bátran kimelegedsz benne és jól érzed magad benne. A többi lány ilyen-olyan ruhában szokott járni: van, aki szabadidő ruhában táncol, van, aki aerobik-jellegű öltözetben.
 • Van öltőző?
  Mindkét helyszínen zárt, női öltöző található.
 • Fiúk szoktak járni?
  Nem. Nagy ritkán megjelenik egy-egy fiú az órákon (csak hogy kipróbálják a tanfolyamot), de kitartónak eddig még egyikük sem bizonyult. Viszont, ha jön valaki, be kell állnia, a nézelődőket elküldjük.

lap tetejelap-teteje