Kubai salsa tanfolyam pestlőrinci lakosoknak

Kőbánya-Kispest, KMO | Budapest-Óbuda | helyszínek | helyszínválasztó

Kubai salsa tanfolyam

Aki táncolt már, az tudja, hogy a tánc egy erős örömforrás, tánc közben boldogok vagyunk. A kubai salsa vérpezsdítő, egyedi ütemvilágának, kötetlen, laza egyéniséghez igazodó mozgáskultúrájának köszönhetően, mindenkinek egy remek lehetőség a szórakozásra, kikapcsolódásra. Élettel, vidámsággal, szenvedéllyel, barátokkal, szerelemmel tölti meg a mindennapokat. Segít abban, hogy hagyományos nemi szerepeinket gyakoroljuk. A férfi vezeti a nőt, irányítja a táncot, a nő követi a férfit, gondolkodás nélkül, sugárzóan, csábítóan. A férfi a főnök és a nő a fontos. Soha sem késő elkezdeni! Mivel az oktatás úgynevezett rueda, azaz körtánc formában történik, pár nélkül is lehet jelentkezni, csatlakozni a csoportokhoz.

Kispest

Kispesti lakosoknak a kőbánya-kispesti KMO-ban található tanfolyamainkat ajánljuk, ahol a kubai salsa tanfolyam mellett ladies' style és gyereksalsa tanfolyammal is várjuk az érdeklődőket.

Az oktatás helyszíne egyaránt könnyen elérhető a KISZ, a Havanna, a Sallai, és az Alacska lakótelepekről, könnyen lehet eljutni a Lőrinci temető, a Béke tér, a Szarvas Csárda tér, a Lőrinci piac, és a piros iskola környékéről.

Helyszín

Tanfolyam

Salsa Con Timba Tánciskola

A Salsa Con Timba Tánciskola alapító tanárai (Domonkos Zsuzsa, azaz Zsuzsi, Palless Péter, más néven Peti vagy Pedrito, Varsányi Gábor, művésznevén Varsi) 2006. szeptembere óta tanítanak együtt.

tanárok

Az életérzésüket legjobban kifejező - Salsa Con Timba - nevet 2008. januárja óta használják. Elsődleges céljuk, hogy az autentikus kubai salsa elterjedjen Magyarországon. A legmagasabb színvonalú oktatás érdekében a lehető legtöbb külföldi továbbképzésen vesznek részt, ahol a világ legjobb kubai táncosai, tanárai fejlesztik általuk is elismert tánctudásukat.

Kőbánya-Kispest, KMO

1191 Budapest, Teleki utca 50.

Megközelíthető

Tömegközlekedéssel:

 • KISZ lakótelep: 136E busszal a Kőbánya-Kispest MÁV állomásig, onnan gyalog a KMO-hoz
 • Havanna lakótelep: 136E busszal a Kőbánya-Kispest MÁV állomásig, onnan gyalog a KMO-hoz
 • Sallai lakótelep: a 198-as busszal a Lőrinci temetőig, majd a 282E busszal a Kőbánya-Kispest MÁV állomásig, onnan gyalog a KMO-hoz
 • Alacska lakótelep: a 182-es busszal a Kőbánya-Kispest MÁV állomásig, onnan gyalog a KMO-hoz
 • Lőrinci temető: a 282E busszal a Kőbánya-Kispest MÁV állomásig, onnan gyalog a KMO-hoz
 • Béke tér: az 50-es villamossal a Kossuth térig, onnan gyalog a KMO-hoz
 • Szarvas Csárda tér: a 182, 184, 200-as buszokkal a Kőbánya-Kispest MÁV állomásig, vagy az 50-es villamossal a Kossuth térig, majd mindkét helyről gyalog a KMO-hoz
 • Lőrinci piac: az 50-es villamossal a Kossuth térig, onnan gyalog a KMO-hoz
 • piros iskola: az 50-es villamossal a Kossuth térig, onnan gyalog a KMO-hoz

Saját járművel:

A XVIII. kerületből alapvetően az Üllői útra, a belváros felé kell rátérni és elhajtani egészen a kispesti Kossuth tér előtt található Simonyi Zsigmond utcáig. Ott jobbra kanyarodva el kell jutni a balról 5. utcáig, ami a Bethlen Gábor utca, azon elhajtani a végéig, ahol balra kanyarodva lehet rátérni a Katica utcára. A Katica utcán el kell menni a következő sarokig, ahol jobbra kanyarodva lehet az innen már jól látható, ingyenes parkolóba betérni, vagy balra kanyarodva lehet a kőbánya-kispesti Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház (KMO) elé eljutni.

Kapcsolat

Kapcsolat lapunkon többféle lehetőség közül választhatsz: regisztráció, üzenetküldés, hírlevél feliratkozás, honlap ajánlás.

Kapcsolódó tartalmak

Gyakori kérdések

 • Kell regisztrálnom magam?
  Közös érdekünk, hogy a tanulóink feliratkozzanak hírlevelünkre! Bármilyen fontos esemény, vagy időpont-változás esetén így e-mailben időben tudunk értesíteni. Ugyanígy fontos, hogy leendő tanulóink még az első óra előtt regisztrálják magukat, hogy szándékukról tudomásunk legyen, lehetővé téve számunkra, hogy megfelelően szervezzük meg a képzést.
 • Párral kell jönnöm?
  Nem, pár nélkül is lehet jelentkezni! Természetesen az sem baj, ha párral jössz.
 • Milyen ruha, öltözet ajánlott?
  Ruházat tekintetében könnyű, szellős, sportos ruhát javaslunk, amibe nem sülsz bele a mozgástól, illetve kényelmesen tudod emelni a lábaid, a karjaid, le tudsz benne guggolni anélkül, hogy szétrepedne a nadrágod.
 • Van korhatár?
  Kurzusainkon nincs korhatár, de a 14 éven aluliaknak a gyereksalsa tanfolyamunkat ajánljuk.
 • Mennyibe kerül a bérlet és hogy történik a fizetés?
  A 8 alkalmas bérlet 9000 Ft-ba kerül és 9 hét alatt kell felhasználni. A 4 alkalmas bérlet 5000 Ft-ba kerül és 5 hét alatt kell felhasználni.
 • Mennyibe kerül a napijegy és hogy történik a fizetés?
  A napijegy a 60 perces órtákra 1 500 Ft, a 90 perces órákra 2 000 Ft, amit a helyszínen készpénzben kell megfizetni.
 • Meg lehet nézni az órát?
  A tanfolyam indulása előtt, ingyen megtekinthetők az órák. Már a kezdőtanfolyam indulásakor, megtekintésre nincs lehetőség, illetve az óradíjat akkor is ki kell fizetni ha valaki csak nézi. Ezt a szabályt a kezdő tanulóink közérzete miatt hoztuk, akik legtöbben nem szeretik, hogy nézik őket, amikor bizonytalan első lépéseiket teszik.
 • Diák kedvezmény van?
  Igen, nappali tagozatos diákigazolvány esetén minden bérlet árából 1000 Ft kedvezményt biztosítunk.
 • Milyen lábbelit viseljek tánchoz?
  Érdemes könnyű, jól szellőző, könnyen hajló talpú, stabil cipőt viselned, amelyben a forgás nem terheli a térdeidet. Ha ilyen cipőd nincs, akkor válaszd egy kényelmes cipődet, aminek nem túl vastag a talpa.

lap tetejelap-teteje