Kubai salsa tanfolyam kispesti lakosoknak

Kőbánya-Kispest, KMO | Budapest-Óbuda | helyszínek | helyszínválasztó

Kubai salsa tanfolyam

Aki táncolt már, az tudja, hogy a tánc egy erős örömforrás, tánc közben boldogok vagyunk. A kubai salsa vérpezsdítő, egyedi ütemvilágának, kötetlen, laza egyéniséghez igazodó mozgáskultúrájának köszönhetően, mindenkinek egy remek lehetőség a szórakozásra, kikapcsolódásra. Élettel, vidámsággal, szenvedéllyel, barátokkal, szerelemmel tölti meg a mindennapokat. Segít abban, hogy hagyományos nemi szerepeinket gyakoroljuk. A férfi vezeti a nőt, irányítja a táncot, a nő követi a férfit, gondolkodás nélkül, sugárzóan, csábítóan. A férfi a főnök és a nő a fontos. Soha sem késő elkezdeni! Mivel az oktatás úgynevezett rueda, azaz körtánc formában történik, pár nélkül is lehet jelentkezni, csatlakozni a csoportokhoz.

Kispest

Kispesti lakosoknak a kőbánya-kispesti KMO-ban található tanfolyamainkat ajánljuk, ahol a kubai salsa tanfolyam mellett ladies' style és gyereksalsa tanfolyammal is várjuk az érdeklődőket.

Az oktatás helyszíne egyaránt könnyen elérhető a kispesti lakótelepről, a Wekerle-telepről, a Határ úttól, a Kőbánya-Kispest metró- és vasútallomástól, valamint a kispesti kertvárosból.

Helyszín

Tanfolyam

Salsa Con Timba Tánciskola

A Salsa Con Timba Tánciskola alapító tanárai (Domonkos Zsuzsa, azaz Zsuzsi, Palless Péter, más néven Peti vagy Pedrito, Varsányi Gábor, művésznevén Varsi) 2006. szeptembere óta tanítanak együtt.

tanárok

Az életérzésüket legjobban kifejező - Salsa Con Timba - nevet 2008. januárja óta használják. Elsődleges céljuk, hogy az autentikus kubai salsa elterjedjen Magyarországon. A legmagasabb színvonalú oktatás érdekében a lehető legtöbb külföldi továbbképzésen vesznek részt, ahol a világ legjobb kubai táncosai, tanárai fejlesztik általuk is elismert tánctudásukat.

Kőbánya-Kispest, KMO

1191 Budapest, Teleki utca 50.

Megközelíthető

Tömegközlekedéssel:

 • kispesti lakótelep (Kisfaludy utca, Ady Endre út, Jáhn Ferenc utca, Üllői út által határolt terület): az 50-es villamossal a Kossuth térig, majd onnan gyalog a KMO-hoz.
 • Wekerle-telep: a 48-as busszal a Kossuth térig vagy a 194-es busszal a Határ útig, onnan az 50-es villamossal a Kossuth térig, majd gyalog a KMO-hoz.
 • Határ út: az 50-es villamossal a Kossuth térig és onnan gyalog a KMO-hoz, vagy az M3 metróval Kőbánya-Kispestre, onnan gyalog a KMO-hoz.
 • Kőbánya-Kispest: gyalog a KMO-hoz.
 • kispesti kertváros (Hunyadi utca, Ady Endre út, Vas Gereben utca, Nagykőrösi út által határolt terület): a 48-as vagy 51-es busszal a Kossuth térig vagy a 194-es busszal a Határ útig, onnan az 50-es villamossal a Kossuth térig, majd gyalog a KMO-hoz.

Saját járművel:

Az Üllői útról jövet legegyszerűbb a Lehel útra lekanyarodni, majd ráhajtani jobbra a Vak Bottyán utcára, ahol el kell hajtani majdnem a felüljáróig. A felüljáró előtti első utcán jobbra kell kanyarodni a Katica utcába, ahol a következő kereszteződésnél balra kanyarodva a Teleki utcára pár méter múlva található a KMO,de ott már nem mindig van parkolóhely, ezért érdemes itt jobbra kanyarodni az ott található lakótelepi parkolóba és ott megállni.

Kapcsolat

Kapcsolat lapunkon többféle lehetőség közül választhatsz: regisztráció, üzenetküldés, hírlevél feliratkozás, honlap ajánlás.

Kapcsolódó tartalmak

Gyakori kérdések

 • Kell regisztrálnom magam?
  Közös érdekünk, hogy a tanulóink feliratkozzanak hírlevelünkre! Bármilyen fontos esemény, vagy időpont-változás esetén így e-mailben időben tudunk értesíteni. Ugyanígy fontos, hogy leendő tanulóink még az első óra előtt regisztrálják magukat, hogy szándékukról tudomásunk legyen, lehetővé téve számunkra, hogy megfelelően szervezzük meg a képzést.
 • Párral kell jönnöm?
  Nem, pár nélkül is lehet jelentkezni! Természetesen az sem baj, ha párral jössz.
 • Milyen ruha, öltözet ajánlott?
  Ruházat tekintetében könnyű, szellős, sportos ruhát javaslunk, amibe nem sülsz bele a mozgástól, illetve kényelmesen tudod emelni a lábaid, a karjaid, le tudsz benne guggolni anélkül, hogy szétrepedne a nadrágod.
 • Van korhatár?
  Kurzusainkon nincs korhatár, de a 14 éven aluliaknak a gyereksalsa tanfolyamunkat ajánljuk.
 • Mennyibe kerül a bérlet és hogy történik a fizetés?
  A 8 alkalmas bérlet 9000 Ft-ba kerül és 9 hét alatt kell felhasználni. A 4 alkalmas bérlet 5000 Ft-ba kerül és 5 hét alatt kell felhasználni.
 • Mennyibe kerül a napijegy és hogy történik a fizetés?
  A napijegy a 60 perces órtákra 1 500 Ft, a 90 perces órákra 2 000 Ft, amit a helyszínen készpénzben kell megfizetni.
 • Meg lehet nézni az órát?
  A tanfolyam indulása előtt, ingyen megtekinthetők az órák. Már a kezdőtanfolyam indulásakor, megtekintésre nincs lehetőség, illetve az óradíjat akkor is ki kell fizetni ha valaki csak nézi. Ezt a szabályt a kezdő tanulóink közérzete miatt hoztuk, akik legtöbben nem szeretik, hogy nézik őket, amikor bizonytalan első lépéseiket teszik.
 • Diák kedvezmény van?
  Igen, nappali tagozatos diákigazolvány esetén minden bérlet árából 1000 Ft kedvezményt biztosítunk.
 • Milyen lábbelit viseljek tánchoz?
  Érdemes könnyű, jól szellőző, könnyen hajló talpú, stabil cipőt viselned, amelyben a forgás nem terheli a térdeidet. Ha ilyen cipőd nincs, akkor válaszd egy kényelmes cipődet, aminek nem túl vastag a talpa.

lap tetejelap-teteje