Kezdő kubai salsa tanfolyam, Budapest-Belváros, Belvárosi Táncterem, 2009. szeptember 15.

A Salsa Con Timba Tánciskola új kezdő kubai salsa tanfolyamot indít 2009. szeptember 15-től keddenként a Budapest-Belváros, Belvárosi Tánctterem helyszínén, a belváros szívében.

Ismertetés és tanmenet

A Salsa Con Timba Tánciskola a kezdő kubai salsa tanfolyam keretein belül elsősorban a kubai salsa, a timba, és a rueda de casino oktatása kerül előtérbe, de a teljesség igénye nélkül az alábbi táncokat, táncstílusokat is elsajátíthatod: cha-cha-cha, son, mambo, bachata, merengue, rumba, guaguancó, reggaetón.

A kezdő csoportban oktatjuk mindazokat a lépéseket, figurákat, amik egyrészt alapvetően szükségesek az összetettebb salsa figurák elsajátításához, másrészt olyan tudást adunk, amivel már nyugodtan mehetsz bulizni. Nagy hangsúlyt fektetünk az ütemérzék fejlesztésére.

Oldalunkon elérhető a kezdő kubai salsa tanmenet is.

Tanít

Helyszín és időpont

 • Budapest-Belváros, Belvárosi Táncterem
  1053 Budapest, Veres Pálné u. 19.
  minden kedden 19:00-20:30 óra között (heti 1x1,5 óra).

Budapest-Belváros, Belvárosi Táncterem

1053 Budapest, Veres Pálné u. 19.

Regisztráció, jelentkezés

Az oktatások alapos szervezése és gördülékeny lebonyolítása érdekében szükségünk van a tanulók előzetes regisztrációjára. A jelentkezés feltétele az on-line regisztráció.

Kapcsolatfelvételi lehetőség és on-line üzenetküldés lapon.

Gyakori kérdések

 • Kell regisztrálnom magam?
  Közös érdekünk, hogy a tanulóink feliratkozzanak hírlevelünkre! Bármilyen fontos esemény, vagy időpont-változás esetén így e-mailben időben tudunk értesíteni. Ugyanígy fontos, hogy leendő tanulóink még az első óra előtt regisztrálják magukat, hogy szándékukról tudomásunk legyen, lehetővé téve számunkra, hogy megfelelően szervezzük meg a képzést.
 • Párral kell jönnöm?
  Nem, pár nélkül is lehet jelentkezni! Természetesen az sem baj, ha párral jössz.
 • Milyen ruha, öltözet ajánlott?
  Ruházat tekintetében könnyű, szellős, sportos ruhát javaslunk, amibe nem sülsz bele a mozgástól, illetve kényelmesen tudod emelni a lábaid, a karjaid, le tudsz benne guggolni anélkül, hogy szétrepedne a nadrágod.
 • Van korhatár?
  Kurzusainkon nincs korhatár, de a 14 éven aluliaknak a gyereksalsa tanfolyamunkat ajánljuk.
 • Mennyibe kerül a bérlet és hogy történik a fizetés?
  A 8 alkalmas bérlet 9000 Ft-ba kerül és 9 hét alatt kell felhasználni. A 4 alkalmas bérlet 5000 Ft-ba kerül és 5 hét alatt kell felhasználni.
 • Mennyibe kerül a napijegy és hogy történik a fizetés?
  A napijegy a 60 perces órtákra 1 500 Ft, a 90 perces órákra 2 000 Ft, amit a helyszínen készpénzben kell megfizetni.
 • Meg lehet nézni az órát?
  A tanfolyam indulása előtt, ingyen megtekinthetők az órák. Már a kezdőtanfolyam indulásakor, megtekintésre nincs lehetőség, illetve az óradíjat akkor is ki kell fizetni ha valaki csak nézi. Ezt a szabályt a kezdő tanulóink közérzete miatt hoztuk, akik legtöbben nem szeretik, hogy nézik őket, amikor bizonytalan első lépéseiket teszik.
 • Diák kedvezmény van?
  Igen, nappali tagozatos diákigazolvány esetén minden bérlet árából 1000 Ft kedvezményt biztosítunk.
 • Milyen lábbelit viseljek tánchoz?
  Érdemes könnyű, jól szellőző, könnyen hajló talpú, stabil cipőt viselned, amelyben a forgás nem terheli a térdeidet. Ha ilyen cipőd nincs, akkor válaszd egy kényelmes cipődet, aminek nem túl vastag a talpa.

lap tetejelap-teteje