Gyereksalsa tanfolyam - 2010 október

A beharangozottakkal ellentétben 2010. október 1-én, pénteken még nem indul újra a gyereksalsa tanfolyam, mivel nem volt elegendő jelentkező. A tanfolyam mihamarabbi elindításához várjuk az új és egyaránt a tavalyi gyerekek jelentkezését.

Jelentkezők hiányában a meghírdetett időpontban 2010. október 1-én nem tudtuk elindítani a gyereksalsa tanfolyamot. A tanfolyam elindításának feltétele az elegendő számú jelentkező.

Várjuk tehát továbbra is az olyan 6-14 éves gyermekek (fiúk és lányok egyaránt) jelentkezését, akik idejében szeretnék megalapozni tánctudásukat, mozgáskoordinációjukat fejlesztenék, vagy egyszerűen csak a táncban lelik örömüket. A jelentkezés és a részvétel feltétele, hogy a bizonyítványban nem lehet hármasnál rosszabb osztályzat (mivel véleményünk szerint a gyerekek számára az iskolai tanulás a legfontosabb, ezt szeretnénk teljes mértékben támogatni).

Kérünk mindenkit, aki a tanfolyamon szeretne részt venni (azokat is, akik tavaly már jártak a tanfolyamra), hogy regisztráljanak űrlapunkon, írjanak e-mailt, vagy telefonon jelezzék részvételi szándékukat, hogy pontos képünk legyen a létszámról és amint lehet el tudjuk indítani a kurzust!

A gyermek salsa bérlet ára havonta 5000 Ft. A bérlet heti 1x60 perces órán való részvételre jogosít az adott hónapban.

A kedves szülők minden hónap első óráján tekinthetik meg gyermekeiket a foglalkozáson, a többi alakalommal a teremben csak a gyerekek tartózkodhatnak. Ezt a rendszert azért alakítottuk ki így, mert tapasztalataink szerint a szülők jelenléte elvonja a gyermekek figyelmét az óráról, viszont szerettük volna, ha a szülők alkalmanként figyelemmel kísérhetik gyermekeik fejlődését.

Jelentkezni a kapcsolat lap regisztráció fülén, vagy telefonon lehet Varsányi Gábornál a +36(70)201-7278 -as telefonszámon, illetve részvételi szándékukat jelezhetik az info@salsacontimba.hu e-mail címen.

További részletekért tekintsd meg a gyereksalsa tanfolyam lapot!