A 2009. szeptemberi kezdések összefoglalója

A Salsa Con Timba Tánciskola 2009 szeptemberében induló tanfolyamainak összefoglalása

Kubai salsa tanfolyam

Kezdő kubai salsa tanfolyamok indulnak 2009. szeptember 15-én (kedden) a Kőbánya-Kispest közvetlen szomszédságában található Kispesti munkásotthon Művelődési Házban (KMO - 1191 Budapest, Teleki u. 50.) Domonkos Zsuzsa, Palless Péter és Varsányi Gábor oktatásával, valamint Budapest belvárosában (1053 Budapest, Veres Pálné u. 19.) Szűcs Zsombor tanításával. Csatlakozás -előzetes személyes vagy on-line regisztráció (kapcsolat) után- szeptember elején folyamatosan.

A korábbi csoportok oktatása 2009. szeptember 8-án (kedden) folytatódik a kőbánya-kispesti KMO-ban.

Gyakori kérdések

 • Kell regisztrálnom magam?
  Közös érdekünk, hogy a tanulóink feliratkozzanak hírlevelünkre! Bármilyen fontos esemény, vagy időpont-változás esetén így e-mailben időben tudunk értesíteni. Ugyanígy fontos, hogy leendő tanulóink még az első óra előtt regisztrálják magukat, hogy szándékukról tudomásunk legyen, lehetővé téve számunkra, hogy megfelelően szervezzük meg a képzést.
 • Párral kell jönnöm?
  Nem, pár nélkül is lehet jelentkezni! Természetesen az sem baj, ha párral jössz.
 • Milyen ruha, öltözet ajánlott?
  Ruházat tekintetében könnyű, szellős, sportos ruhát javaslunk, amibe nem sülsz bele a mozgástól, illetve kényelmesen tudod emelni a lábaid, a karjaid, le tudsz benne guggolni anélkül, hogy szétrepedne a nadrágod.
 • Van korhatár?
  Kurzusainkon nincs korhatár, de a 14 éven aluliaknak a gyereksalsa tanfolyamunkat ajánljuk.
 • Mennyibe kerül a bérlet és hogy történik a fizetés?
  A 8 alkalmas bérlet 9000 Ft-ba kerül és 9 hét alatt kell felhasználni. A 4 alkalmas bérlet 5000 Ft-ba kerül és 5 hét alatt kell felhasználni.
 • Mennyibe kerül a napijegy és hogy történik a fizetés?
  A napijegy a 60 perces órtákra 1 500 Ft, a 90 perces órákra 2 000 Ft, amit a helyszínen készpénzben kell megfizetni.
 • Meg lehet nézni az órát?
  A tanfolyam indulása előtt, ingyen megtekinthetők az órák. Már a kezdőtanfolyam indulásakor, megtekintésre nincs lehetőség, illetve az óradíjat akkor is ki kell fizetni ha valaki csak nézi. Ezt a szabályt a kezdő tanulóink közérzete miatt hoztuk, akik legtöbben nem szeretik, hogy nézik őket, amikor bizonytalan első lépéseiket teszik.
 • Diák kedvezmény van?
  Igen, nappali tagozatos diákigazolvány esetén minden bérlet árából 1000 Ft kedvezményt biztosítunk.
 • Milyen lábbelit viseljek tánchoz?
  Érdemes könnyű, jól szellőző, könnyen hajló talpú, stabil cipőt viselned, amelyben a forgás nem terheli a térdeidet. Ha ilyen cipőd nincs, akkor válaszd egy kényelmes cipődet, aminek nem túl vastag a talpa.

Kubai rumba tanfolyam

2009. szeptember 2-án folytatódik a kubai rumba tanfolyam Lazaró Jesus Castaneda Velazquez tanításával, a szokott helyen, a Kőbánya-Kispest melletti KMO-ban (1191 Budapest, Teleki u. 50.). Csatlakozás -előzetes személyes vagy on-line regisztráció (kapcsolat) után- szeptember elején folyamatosan.

Gyereksalsa tanfolyam

2009. szeptember 11-én folytatódik a gyereksalsa tanfolyam Lukács Hajnal Aurora tanításával a szokott helyén a kispesti KMO-ban (1191 Budapest, Teleki u. 50.). Csatlakozás -előzetes személyes vagy on-line regisztráció (kapcsolat) után- szeptember elején folyamatosan.

Gyakori kérdések

 • Hány éves kortól lehet járni?
  Javasoljuk a 6 év betöltését. Fiatalabb gyerekeket csak előzetes egyeztetést követően fogadunk.
 • Hány éves korig járhatnak a gyerekek?
  14 éves kor után már a felnőtt salsa tanfolyamot javasoljuk.
 • Fiúk lányok egyaránt járhatnak?
  Igen, fiúkat és lányokat is egyarán várunk. Tekintve, hogy a salsa társas tánc, igyekszünk páros koreográfiát is tanítani a gyerekeknek, de figyelembe vesszük a korosztályukra jellemző ellenállást a másik nemhez, így, semmit sem erőltetünk.
 • Mit tanulnak a gyerekek?
  Táncsítlust, mozgáskoordinációt a salsát és a latin táncokat alapul véve. Az órák játékosak, vidámak, felhőtlen kikapcsolódást nyújt a kiskorúaknak, a mozgás és a tánc révén.

Ladies' style tanfolyam

2009. szeptember 11-én folytatódik a ladies' style tanfolyam Lukács Hajnal Aurora tanításával a szokott helyén a kispesti KMO-ban (1191 Budapest, Teleki u. 50.). Csatlakozás -előzetes személyes vagy on-line regisztráció (kapcsolat) után- szeptember elején folyamatosan.

Gyakori kérdések

 • Hány éves kortól lehet járni?
  Alavetően 14 éves kortól. Fiatalabb lányokat abban az esetben fogadjuk, ha a tanfolyamot megelőző időpontban megtartott gyereksalsa tanfolyamot is rendszeresen látogatja.
 • Milyen ruhában jöjjek? Milyen ruhában van a többi lány?
  Mindenképpen valamilyen könnyed, laza, sportos ruhában, ami nem korlátoz a mozgásban, bátran kimelegedsz benne és jól érzed magad benne. A többi lány ilyen-olyan ruhában szokott járni: van, aki szabadidő ruhában táncol, van, aki aerobik-jellegű öltözetben.
 • Van öltőző?
  Mindkét helyszínen zárt, női öltöző található.
 • Fiúk szoktak járni?
  Nem. Nagy ritkán megjelenik egy-egy fiú az órákon (csak hogy kipróbálják a tanfolyamot), de kitartónak eddig még egyikük sem bizonyult. Viszont, ha jön valaki, be kell állnia, a nézelődőket elküldjük.

lap tetejelap-teteje