A 2009-es nyári tábor díjának befizetése

A Salsa Con Timba nyári táborában való részvételhez mindenki ellenőrizze, hogy befizette-e a teljes részvételi díjat. A befizetési határidő 2009. július 6.

A tábor megtelt. További jelentkezéseket már csak várólistára fogadunk el.

A Salsa Con Timba tábor ára tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést, a táncorákat az oktatóktól és a világsztároktól, az esti bulikat, a napi háromszori szexet (ha elmúltál 18 éves és megvan hozzá a megfelelő partnered), az idegenforgalmi adót, a parkolást, az ingyen Szentkirályi ásványvizet és Sió gyümölcsleveket.

A nagy számú jelentkezések miatt kérünk titeket, hogy, ha jönni szeretnétek a Salsa Con Timba "Campo Loco" 2009. táborába, és már regisztráltatok, ellenőrizzétek, hogy be is fizettétek-e a tábort! Azokat a regisztrációkat, amikhez nem történt meg az előleg befizetése 2009 július 1-én sajnos töröljük a rendszerből! A tábor teljes összegének befizetésére 2009 július 6-ig van lehetőség. A várólistán lévő jelentkezőkre való tekintettel ezután az időpont után nem áll módunkban tovább fenntartani a helyeket. Megértéseteket köszönjük!

Fizetni személyesen lehet bármelyik tanárnál, vagy utalással a

SalsaPro Kft. CIB Bank Zrt. 10700268-45470701-51100005 számú számlájára.

Utalás esetén a közleményben feltétlenül tüntessétek fel a rendezvényt, amin részt kívántok venni, illetve a résztvevő nevét.

Gyakori kérdések

 • Mi fog történni a táborban?
  Először is miutan megerkezel és regisztrálsz, elfoglalhatod a szallasod. Sok időd pihenni nem lesz, mert az első nap Esteban Isnardi gondoskodik arról, hogy garantáltan jó hangulatú táncorákon vegyél részt. Este buli (hajnalig), majd másnap... táncórak a Salsa Con Timba tanáraival es a kubai sztárvendégekkel Madelinnel es Marioval. Este persze megint buli. Következő nap tánc es tánc, meg persze buli. Csütörtökön délelőtt szabad program lesz, lehet kicsit pihenni, majd pentek-szombat folytatodik a tánc, tánc és este buli. Persze mindezek mellett minden nap lesz reggeli, ebéd és vacsora.
 • Hol eszünk, mit és mikor?
  Lesz reggeli, ebéd és vacsora, a tábor területén egy hangulatos ki csárdában. A pontos menüt még nem tudjuk, de de mi is a legjobbakat reméljük. Amennyiben valakinek különleges igénye lenne az ételekre vonatkozóan, jelezze nekünk, megpróbáljuk megoldani.
 • Mennyi és milyern ruhát vigyek?
  Egyéni igényeidtől függ. Ha abban a pólóban mész bulizni amiben előtte egész nap táncoltál, ne csodálkozz, ha nem szívesen táncolnak veled.
  Azt javasoljuk, hogy mindenképpen sok kényelmes, táncolásra alkalmas és bulira alkalmas ruhát hozzál. Dress code nincs, amíg másokat nem botránkoztatsz meg, addig elsődleges szempont, hogy te jól érezd magad. Bár a meleg időt megrendeltük, hozzál magaddal meleg ruhát is, sose tudhatod.
 • Hogy lehet alkoholhoz jutni?
  Régi tradíció, hogy a Salsa Con Timba tanárait a táborba érkezéskor mindenki meglepi egy üveg kubai rummal, ezzel a szokással csak az a baj, hogy sajnos rajtunk kivül senki sem tudja... Persze a jó bulinak nem feltetele az alkohol, de azért a legjobb ha felkészülsz rendesen, saját es barátaid igenyének megfelelően.